Consultanță

|
Consultanță
Consultanță NoroPrint

Servicii de Consultanță

Consultanță și consiliere personalizată pentru produse și servicii 

În cazul în care aveți nevoie de promovare, dar nu știți exact cum să procedați, apelați cu încredere la serviciul nostru de consultanță! În funcție de specificul afacerii sau al proiectului, vom concepe un plan de producție publicitară adecvat, care să vă aducă rezultatele dorite.

Același lucru este valabil și pentru persoanele private, care doresc să publice reviste, cărți, sau să organizeze evenimente la care și-ar dori să aibă printuri personalizate.

De-a lungul timpului, am colaborat și cu instituții publice sau private, pentru concepte și/sau realizare de materiale specifice diferitelor domenii de activitate.

Oferim servicii de consultanță specializată cu privire la alegerea hârtiei, a tipului de finisare sau a tehnologiei de tipărire potrivite pentru fiecare tip de proiect sau produs promoțional. Aceste sfaturi pot ajuta la obținerea unor rezultate optime în funcție de necesitățile și bugetul clienților.

Când este necesară consultanța?

Este important să discutați cu specialiștii noștri de la bun început, pentru a înțelege exact care sunt serviciile de care aveți nevoie și pentru a ne asigura că acestea pot îndeplini toate nevoile dumneavoastră în ceea ce privește proiectele de tipărire.

Utilizăm imprimante, tehnologii de tipărire și echipamente de finisare specializate, pentru a produce materialele tipărite dorite de clienți la un standard ridicat de calitate. Însă fiecare tip de produs trebuie să respecte anumite rigori tehnice și de conținut, adaptate specificului și destinației sale.

Nu vă faceți griji dacă nu aveți cunoștințe în acest domeniu: specialiștii noștri vă stau la dispoziție pentru consultanță și consiliere! 

Specialiști cu experiență

Sfaturi și soluții adecvate