Gravură și decupare laser

|
|
Gravură și decupare laser
Gravură și decupare laser NoroPrint

Gravură și Decupare Laser

Gravură și decupare laser pentru forme și modele inedite

Pentru gravură și decupare cu laser aplicăm procese tehnologice care utilizează un fascicul de lumină concentrat pentru a sculpta sau tăia materialul în forma dorită. Aceste tehnici sunt deseori folosite în industria publicitară, producția de ambalaje și multe altele.

Gravura cu laser

Gravura cu laser este procesul de utilizare a unui fascicul de laser pentru a îndepărta o parte din materialul de pe o suprafață pentru a crea un desen, un text sau design specific. Concentrăm un fascicul de laser asupra materialului brut, proces prin care creăm diverse forme, adâncimi și texturi, în funcție de setările laserului.

Gravura cu laser este folosită pentru personalizarea obiectelor din lemn, sticlă, plastic, piele, cauciuc și multe altele. Poate fi folosită și pentru gravarea de trofee, personalizarea bijuteriilor, aplicarea de marcaje pe produse sau pentru producerea de sigle.

Decupare cu laser

Decuparea cu laser este procesul de tăiere a materialului folosind un fascicul de laser concentrat pentru a produce contururi precise. Focalizăm un fascicul de laser concentrat asupra materialului brut, pentru a încălzi și vaporiza sau topi materialul de-a lungul unei linii de contur prestabilite. Mișcarea precisă a fasciculului de laser permite decuparea materialului cu o mare acuratețe.

Folosim tehnica de decupare cu laser pentru a tăia materiale precum: lemn, plastic, textile, piele, hârtie. Poate fi utilizată pentru producția de piese de puzzle, modele arhitecturale (machete), etichete personalizate, ambalaje, șabloane etc.

Gravură și decupare laser de înaltă precizie

Pentru a putea realiza gravură și decupare laser, am investit în echipamente specializate, care funcționează pe baza unui software dedicat. Setările precum puterea laserului, viteza de deplasare și focalizarea fasciculului de laser pot fi ajustate pentru a obține rezultate precise, în funcție de tipul de material și designul dorit. Capacitatea acestei tehnologii de a personaliza diferite tipuri de produse și materiale promoționale face ca aceasta să fie o opțiune foarte populară în domeniul producției și a designului publicitar.

Produse de calitate garantată

Prima personalizare gratuită