Politica de Confidențialitate

Ultima actualizare: 17/08/2023

Bine ați venit pe website-ul nostru. Respectarea confidențialității vizitatorilor noștri este foarte importantă pentru noi. Această Politică de Confidențialitate descrie cum colectăm, folosim și protejăm datele dumneavoastră personale atunci când utilizați website-ul nostru.

Informații colectate

Utilizăm o unealtă de analiză "self-hosted" pentru a colecta informații anonime despre utilizarea website-ului nostru. Aceste informații ne ajută să înțelegem mai bine cum sunt folosite paginile noastre web, însă nu conțin date personale identificabile.

Respectarea cererilor "Do Not Track"

Website-ul nostru respectă cererile "Do Not Track" ale browserelor, ceea ce înseamnă că nu vom colecta informații despre activitățile dumneavoastră de navigare dacă ați activat această opțiune în browserul dumneavoastră.

Partajarea datelor cu terțe părți

Nu partajăm date sensibile cu terțe părți. Informațiile colectate prin intermediul analizei noastre sunt utilizate exclusiv pentru a îmbunătăți experiența vizitatorilor pe website-ul nostru.

Securitatea datelor

Noi luăm măsuri adecvate pentru a proteja datele dumneavoastră personale împotriva accesului neautorizat, modificării sau distrugerii. Totuși, trebuie să aveți în vedere că nicio metodă de transmitere sau stocare electronică nu este 100% sigură, iar riscul absolut nu poate fi eliminat. Vă rugăm să fiți precaut și să nu partajați informații sensibile pe website-ul nostru.

Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea lor pe acest website. Vă încurajăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu orice schimbări.

Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări legate de această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa [adresa de e-mail].

Această versiune a Politicii de Confidențialitate a fost actualizată ultima dată la data de 17/08/2023.