Despre Noi

|
Despre noi

Creație și execuție materiale promoționale și tipografice de înaltă calitate

Concept, design și execuție

Suntem pasionați de creația publicitară, motiv pentru care, de-a lungul timpului ne-am extins aria de expertiză.

Parcursul nostru a început de la asigurarea de servicii de tipografie pentru persoane fizice și juridice. Cu timpul, ne-am extins echipa, dar și oferta, iar în prezent vă putem oferi pachete complete de producție publicitară, de la consultanță, concept, design grafic și până la realizarea produsului final. 

La cerere, putem asigura inclusiv livrarea produselor la destinație și/sau montajul.

Misiune, Viziune, Valori

Suntem o echipă (încă) tânără, dar foarte experimentată în domeniul producției de materiale publicitare personalizate pentru toate tipurile de afaceri, proiecte și evenimente.

Nivelul nostru de expertiză acoperă întreaga arie de producție publicitară pentru materiale tipărite, de la broșuri, pliante, agende, cărți și reviste până la printurile de mari dimensiuni, gravură și decupare laser.

Ne unește entuziasmul de a crea produse unice, de înaltă calitate, atrăgătoare vizual, care constituie un element de bază pentru marketingul afacerilor clienților noștri.

Totodată, materialele produse la NoroPrint au făcut parte nu o dată din estetica, decorul și recuzita unor evenimente private sau de business memorabile.

Suntem mândri de faptul că materialele, produsele și serviciile noastre reușesc să contribuie la creșterea și dezvoltarea afacerilor clienților noștri.

Împreună, scriem istoria unor branduri de succes!

Vă ajutăm să vă transformați visul în realitate!

Misiunea noastră începe de la primul contact cu clienții și se încheie după livrarea cu succes a materialelor realizate.

Asistență excelentă oferită clienților

Suntem flexibili, adaptabili și înțelegem specificul fiecărui tip de business. Activăm într-un domeniu specializat, ale cărui „secrete” vi le putem împărtăși.

Produse de calitate garantată

Ne caracterizează seriozitatea și atenția la detalii. Produsele noastre sunt întotdeauna evaluate și verificate printr-un control riguros al calității.

Livrare la timp

Înțelegem perfect importanța livrării produselor comandate la timp. Acordăm o atenție deosebită respectării termenelor-limită convenite.

De încredere

Cel mai relevant semn al profesionalismului nostru este fidelizarea clienților. În portofoliul nostru se regăsesc companii care apelează exclusiv la serviciile NoroPrint.

Prima personalizare gratuită

În semn de bun venit pentru clienții noi, oferim gratuit prima personalizare pentru produsele promoționale. Asigurăm design, concept și realizare.

Consultanță profesională

Punem la dispoziția clienților persoane juridice consultanță profesională pentru conceperea strategiei de marketing prin intermediul materialelor de promovare.

Ce spun clienții?

Feedbackul pozitiv primit de fiecare dată din partea clienților noștri este cea mai bună recomandare și confirmarea faptului că am reușit să ducem la bun sfârșit fiecare misiune în parte.