Print de mari dimensiuni

|
|
Print de mari dimensiuni
Print de mari dimensiuni NoroPrint

Print De Mari Dimensiuni

Print de mari dimensiuni ÔÇô marketing, design, evenimente

Un print de mari dimensiuni realizat ├«n tipografia noastr─â poate fi un panou, un poster sau un banner. Procedeul de imprimare presupune tip─ârirea unei fotografii, a unui text, a unei reprezent─âri grafice sau a unui layout mai complex pe o suprafa╚Ť─â mare.

Materialele print de mari dimensiuni sunt utilizate cel mai adesea pentru scopuri publicitare, de marketing, ├«n domeniul designului de interior, la evenimente speciale sau pentru afi╚Öarea unor informa╚Ťii importante ├«ntr-o reprezentare vizual─â atractiv─â.

Tipuri de suport pentru print de mari dimensiuni

Există mai multe tipuri de materiale pe care se poate realiza un print de mari dimensiuni în tipografia noastră, iar alegerea materialului potrivit depinde de scopul și durata proiectului, dar și de amplasament (interior/exterior).

Iată câteva dintre materialele-suport cel mai frecvent utilizate pentru un print de mari dimensiuni:

Hârtie fotografică sau hârtie autocolantă

Suportul de hârtie este potrivit pentru printuri de interior, așa cum sunt posterele și tablourile. Poate servi și ca decor pentru elemente de mobilier, iar textura poate fi mată sau lucioasă.

Vinil autoadeziv

Vinilul autoadeziv este excelent pentru printuri de exterior ÔÇô de exemplu, bannere sau panouri. Este rezistent la intemperii ╚Öi poate fi lipit direct pe diferite suprafe╚Ťe netede, inclusiv pe pere╚Ťi exteriori, u╚Öi glisante, ferestre etc.

Panouri PVC sau Dibond

Aceste materiale sunt rigide ╚Öi pot fi folosite pentru printuri care trebuie s─â reziste ├«n condi╚Ťii de exterior sau pentru panouri de afi╚Öare pe termen lung. Panoul PVC este mai u╚Öor, ├«n timp ce panoul Dibond este compus din dou─â straturi sub╚Ťiri de aluminiu cu un nucleu de plastic, ceea ce ├«l face mai rezistent ╚Öi mai durabil.

Material textil

Pentru printuri de mari dimensiuni pe materiale textile, precum bannere textile sau steaguri, se folosesc ╚Ťes─âturi speciale cu rezisten╚Ť─â mare la intemperii. Acestea sunt mai potrivite pentru evenimentele organizate ├«n aer liber.

Mesh (plas─â)

Materialul tip mesh este o alegere excelentă pentru bannere mari, expuse vântului puternic, deoarece permite aerului să treacă prin el, reducând presiunea vântului asupra bannerului.

Canvas (pânză)

Canvas-ul este potrivit pentru printuri artistice sau ca suport pentru fotografii cu rezolu╚Ťie mare ╚Öi calitate ridicat─â. Poate fi lipit direct pe un suport neted sau ├«ntins pe un ╚Öasiu de lemn, pentru un aspect asem─ân─âtor cu cel al unei picturi reale.

Sticl─â sau panouri acrilice

Pentru un print de mari dimensiuni cu un aspect modern și elegant, se poate folosi ca suport sticla sau panourile acrilice. Acestea oferă claritate și adâncime imaginilor, dar sunt mai fragile comparativ cu alte materiale.

Fototapet

Pentru decor interior, se poate utiliza hârtia fototapet pentru a acoperi chiar și un perete întreg cu imagini personalizate.

Alegerea materialului potrivit depinde ├«n primum r├ónd de locul ├«n care va fi expus printul, de bugetul disponibil, de intervalul de timp ├«n care va fi utilizat ╚Öi de aspectul estetic preferat. ├Än cazul ├«n care ave╚Ťi nevoie de consiliere suplimentar─â pentru un proiect mai amplu, v─â punem la dispozi╚Ťie serviciul de consultan╚Ť─â.

Produse de calitate garantat─â

Prima personalizare gratuit─â